Veiligheid aan boord

Veiligheid aan boord

Bij de indeling van het schip is met een scherp oog rekening gehouden met de veiligheid. Alle certificaten die nodig zijn voor dit schip zijn aanwezig en geldig.

Er is een professioneel brandalarmsysteem aan boord, brandblussers op strategische plaatsen, noodverlichting en vluchtluiken. Bovendeks zijn er verschillende drijf- en reddingsuitrustingen aanwezig voor het geval iemand overboord valt (wij raden dit trouwens niet aan). Er zijn genoeg zwemvesten voor iedereen. Als jullie kinderen meenemen, willen wij graag vooraf hun maten en gewichten weten, dan zorgen wij ervoor dat er passende reddingsvesten aan boord zijn.

Een goede uitleg gecombineerd met genomen veiligheidsmaatregelen zorgen ervoor dat het werk aan dek te alle tijden veilig kan worden gedaan.

Om jullie een ontspannen vakantie te bieden, hebben we enkele instructies aan boord om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Bij aankomst zullen we jullie uitleggen hoe jullie de scheepsruimtes kunnen gebruiken en veilig kunnen werken, zodat jullie zorgeloos kunt genieten.