Speciale aanbiedingen

Speciale aanbiedingen

Soms hebben we speciale aanbiedingen die we gedurende een bepaalde periode aanbieden. Deze aanbiedingen kunnen individuele reizen zijn, waarbij je een hut voor één tot vier personen kunt reserveren, of last-minutes, waarmee je de Hollandia met korting op de totaalprijs van de reis kunt boeken.

Bekijk ze en als je een reservering wilt maken, of je twijfelt of hebt specifiek verzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier onderaan de pagina.

4-daagse waddenreis

2 t/m 6 juni, 2021

Maak kennis met de prachtige nederlandse wadden vanaf het water!

Speciale aanbiedingen De Hollandia is uitermate geschikt voor dit vaargebied, zeker in combinatie met schipper Evelien, die je veel leert over de Waddenzee en zeilen, terwijl de kok in de keuken heerlijke maaltijden bereidt.

Tijdens deze tocht gaan we droogvallen op een zandbank, een eiland bezoeken en een avond buiten op de Waddenzee blijven.

Ontdek deze schoonheid en meld je aan. Zeilervaring is niet nodig, een beetje zin in avontuur is voldoende.

  • Aan boord: woensdag 2 juni 2021, 20:00 uur te Stavoren.
  • Van boord: zondag 6 juni 2021, 17:00 uur te Stavoren
  • Prijs per persoon: € 435.
  • Kinderen tot 12 jaar: € 305.
  • STO Garant per boeking: € 15.

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar. Charter prijzen incl. 9% BTW, prijzen diensten incl. 21% BTW. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt je de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!